A visit to Celebration

[vc_row][vc_column width=”1/1″ full_width=”false” align=”align-none”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”false” content_full_width=”false” background_transparent=”false” background_repeat=”repeat” background_position=”top left” background_attachment=”scroll” background_cover=”true”][vc_column][vc_column_text]Norman Gardner visited the site of one of his monumental works, “Celebration,” during the summer of 2013 to inspect the state of the sculpture.  The piece appeared to be in perfect condition and the landscape of the surrounding area had grown in around the base of the sculpture beautifully, providing a luxuriant blanket of colors for the piece.  Gardner has grown very enamored of working in marine-grade stainless steel for the strength of the metal and durability of its finish, even when subjected to the weather.[/vc_column_text]

[vc_column_text]

About “Celebration”

[/vc_column_text]

[vc_column_text]Parents at the Gideon Hausner school commissioned Gardner to produce this piece to stand as a landmark identifying the entrance to the school.  The project was launched in the fall of 2005 and Celebration was installed in May of 2006.  You can see step-by-step photos of the creation of Celebration on the Work-in-Process page.[/vc_column_text]
[/vc_column][/vc_row]